csrf
Kampenvoorelkaar logo
Kampenvoorelkaar

Netwerker gezocht!

We zijn op zoek naar een verbinder, die zijn of haar weg weet in de Samenleving van Kampen/IJsselmuiden. Iemand die goed z'n weg weet in de wereld van het sociaal domein van de gemeente en van de ANBI stichtingen.

Lees meer

structureel

IJsselmuiden: Centrum IJsselmuiden

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Begeleiding & coaching

Beschrijving

We zijn op zoek naar een verbinder, die zijn of haar weg weet in de Samenleving van Kampen/IJsselmuiden. Iemand die goed z'n weg weet in de wereld van het sociaal domein van de gemeente en van de ANBI stichtingen.

Praktische informatie

Wekelijks 0 tot 2 uur

Locatie

IJsselmuiden: Centrum IJsselmuiden

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Duurzaamheid & milieu
Politiek

Categorie

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Kampen

Heb jij een hart voor gezinnen?

Home-Start Kampen

Word vrijwilliger bij Home-Start! Bij Home-Start bied je een gezin door vriendschappelijk contact tijdelijk een steuntje in de rug. Heb jij een luisterend oor, opvoedervaring? Met 2 uur in de week kan jij een gezin écht verder helpen! We bieden je: - een professionele training - warm team van vrijwilligers - interessante workshops - betrokken coördinatoren en - dankbaarheid van ouders en kinderen! Ons werkgebied is heel Gemeente Kampen. Wil je meer weten of aanmelden, mail ons of kijk op de website van Home-Start/Kampen. Saskia: s.heijn@icare.nl Kati: kati.dobos@icare.nl

Structureel
Kampen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen is een sociale onderneming zonder winstoogmerk die in de regio van de gemeente Kampen meerwaarde wil creëren voor mens, maatschappij en milieu. Dit doen wij door hergebruik van grondstoffen, goederen en producten te stimuleren en alle mensen die aan dit proces willen meewerken, kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen. Werken doe je samen met een team van gezellige collega’s met diverse achtergronden. Onder andere bieden wij medewerkers die het nodig hebben begeleiding en passend werk, waardoor zij op een laagdrempelige manier kunnen leren en werken. Ook mensen die willen re-integreren in het arbeidsproces willen wij graag een kans geven. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die een dagdeel, dag of een aantal dagen bij ons willen komen werken. Werkzaamheden kunnen verschillen van kassa werkzaamheden tot bezorgen van goederen. Als u een bepaald expertise hebt en dat graag wilt benutten, dan horen wij dat uiteraard graag. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht geloof- of levensovertuiging. Voor meer informatie kunt u mailen t.a.v. Liesbeth en/of Peter

Structureel
Jongeren
Kampen

Kok(s) gezocht

Buurthuiskamer Leger des Heils Kampen

Heb jij passie voor koken en draai je je hand er niet voor om om grote hoeveelheden te koken? Wij kunnen jou hulp goed gebruiken! Naast iemand die aan onderstaande eisen voldoet kunnen we meer mensen met passie voor koken gebruiken neem gerust contact op om samen te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor een doorstart van de activiteiten van stichting Moeke onder de paraplu van het Leger des Heils zoeken wij een gediplomeerd kok met up to date kennis van de HACCP regels die minimaal 1 keer per week bij ons op locatie wil koken. Het is de bedoeling dat de maaltijden per 1 persoons of gezinsportie worden verpakt. Er is apparatuur om te vacumeren en snel te koelen zodat de maaltijden diepgevroren door klanten opgehaald kunnen worden. Naast kant en klaar maaltijden zoeken we naar mogelijkheden om ook op locatie te eten met groepen.

Project
Kampen

Vacature: Penningmeester

Stichting Present Kampen

Wil jij impact hebben en verschil maken in jouw stad? Dan zoeken we jou! Stichting Present organiseert zinvol vrijwilligerswerk voor groepen. Wij zorgen ervoor dat deze groepen zich inzetten op plekken waar de hulp het hardst nodig is. Elk project is een brug tussen mensen die willen geven en mensen die mogen ontvangen. Stichting Present Kampen is in 2009 opgericht. Het bestuur werkt samen met het operationeel team (onder aansturing van de Algemeen Coördinator). De bestuursleden functioneren op vrijwilligersbasis. Present Kampen is aangesloten bij Stichting Present Nederland. Het bestuur bestaat momenteel uit 3 bestuursleden. Vanwege het vertrek van onze penningmeester per 1 oktober a.s. zoeken we met spoed een nieuwe penningmeester. De Functie De penningmeester van Stichting Present Kampen Herkent zich in de missie en identiteit van Present Staat achter de visie en werkwijze van Present Voorkeur gaat uit naar iemand die op HBO-niveau functioneert Draagt zorg voor financiën van de stichting. Heeft affiniteit met de breedte van kerken, maatschappelijke organisaties etc. in Kampen Heeft bestuurlijke ervaring en zin in een nieuwe samenwerking Verantwoordelijkheden Is verantwoordelijk voor de financiële- en personeelsadministratie (de salarisadministratie is uitbesteed) Is verantwoordelijk voor het opstellen en laten accorderen van de begroting en de jaarrekening Neemt deel aan bestuursvergaderingen (het bestuur vergadert 4 x per jaar) De tijdsindicatie voor deze vrijwilligersfunctie is 10 tot 12 uur per maand. Interesse of heb je vragen over deze functie? Neem contact met ons op.

Structureel