Direct naar de inhoud van deze paginacsrf
Kampenvoorelkaar

Waken bij terminaal zieke mensen thuis

WAKEN BIJ TERMINAAL ZIEKE MENSEN THUIS ”Vrijwillige, palliatieve terminale zorg” is de zorg voor mensen voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is en die zich in de laatste drie tot zes maanden van hun leven bevinden. Het verzorgen van een geliefde in deze emotionele periode kan zwaar zijn. Om verlichting aan te brengen kunnen vrijwilligers worden ingezet in de thuissituatie. Als vrijwilliger help je bij de persoonlijke verzorging en waak je aan bed bij de zieke. Je geeft bijvoorbeeld drinken aan, je luistert of praat met degene die ziek is of je bent juist simpelweg in stilte aanwezig. Verder waarschuw je de familie indien nodig. ‘Er zijn’, van mens tot mens, is het belangrijkst. Je verricht geen medische of huishoudelijke taken. Door de aanwezigheid van jou als vrijwilliger kan de situatie voor een partner of familie dragelijker worden. Zo kan een naaste even een boodschap doen, een boek lezen of met een gerust hart gaan slapen. Vaardigheden Gevoel en aandacht voor mensen en een groot hart zijn de belangrijkste vaardigheden om vrijwilliger te worden. Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben of uit de zorg te komen. Tijden en locatie De inzet van vrijwilligers kan ’s nachts of overdag plaatsvinden en op verschillende locaties. Meestal waken we thuis, maar soms ook in het ziekenhuis of in een instelling. We zijn actief in de regio Kampen, Zwartewaterland, Zwolle en/of Hattem. Zelf bepaal je waar, hoe vaak en wanneer je ingezet zou willen worden. Het kan variëren van een paar keer per week tot een paar keer per jaar. Wat jij fijn vindt. Alles gaat in goed overleg. Start Voordat je aan de slag gaat, maken we eerst met elkaar kennis en kijken we of het van beide kanten goed voelt. Daarnaast doen we navraag bij een referent en vragen we een VOG aan. Ook volg je een basistraining van 4 dagdelen. Naast dat dit vrijwilligerswerk je waarschijnlijk veel voldoening gaat geven, kun je de volgende dingen van ons verwachten: Een basistraining van 4 dagdelen Een training transfertechnieken van 2 dagdelen Individuele begeleiding Periodieke bijeenkomsten waarbij we de 'inzetten' bespreken Themabijeenkomsten over bijvoorbeeld ziektebeelden of hulpverleningsinstanties Bijscholing Onkostenvergoeding en verzekering Er is jaarlijks een uitje en een nieuwjaarsbijeenkomst

Lees meer
structureel

Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, s-Heerenbroek, Wilsum, Zalk

Kampen: Kampereiland

Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching

Beschrijving

WAKEN BIJ TERMINAAL ZIEKE MENSEN THUIS

”Vrijwillige, palliatieve terminale zorg” is de zorg voor mensen voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is en die zich in de laatste drie tot zes maanden van hun leven bevinden. Het verzorgen van een geliefde in deze emotionele periode kan zwaar zijn. Om verlichting aan te brengen kunnen vrijwilligers worden ingezet in de thuissituatie.

Als vrijwilliger help je bij de persoonlijke verzorging en waak je aan bed bij de zieke. Je geeft bijvoorbeeld drinken aan, je luistert of praat met degene die ziek is of je bent juist simpelweg in stilte aanwezig. Verder waarschuw je de familie indien nodig. ‘Er zijn’, van mens tot mens, is het belangrijkst. Je verricht geen medische of huishoudelijke taken. Door de aanwezigheid van jou als vrijwilliger kan de situatie voor een partner of familie dragelijker worden. Zo kan een naaste even een boodschap doen, een boek lezen of met een gerust hart gaan slapen.

Vaardigheden
Gevoel en aandacht voor mensen en een groot hart zijn de belangrijkste vaardigheden om vrijwilliger te worden. Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben of uit de zorg te komen.

Tijden en locatie
De inzet van vrijwilligers kan ’s nachts of overdag plaatsvinden en op verschillende locaties. Meestal waken we thuis, maar soms ook in het ziekenhuis of in een instelling. We zijn actief in de regio Kampen, Zwartewaterland, Zwolle en/of Hattem.
Zelf bepaal je waar, hoe vaak en wanneer je ingezet zou willen worden. Het kan variëren van een paar keer per week tot een paar keer per jaar. Wat jij fijn vindt. Alles gaat in goed overleg.

Start
Voordat je aan de slag gaat, maken we eerst met elkaar kennis en kijken we of het van beide kanten goed voelt. Daarnaast doen we navraag bij een referent en vragen we een VOG aan. Ook volg je een basistraining van 4 dagdelen.

Naast dat dit vrijwilligerswerk je waarschijnlijk veel voldoening gaat geven, kun je de volgende dingen van ons verwachten:
Een basistraining van 4 dagdelen
Een training transfertechnieken van 2 dagdelen
Individuele begeleiding
Periodieke bijeenkomsten waarbij we de 'inzetten' bespreken
Themabijeenkomsten over bijvoorbeeld ziektebeelden of hulpverleningsinstanties
Bijscholing
Onkostenvergoeding en verzekering
Er is jaarlijks een uitje en een nieuwjaarsbijeenkomst

Praktische informatie

Tijd

Eenmalig 1 tot 32 uur

Het mag ook elke maand of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, s-Heerenbroek, Wilsum, Zalk

Kampen: Kampereiland

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Ouderen

Impactgebied
Sociaal & welzijn
Religie & zingeving
Zorg
Categorie
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Riëtte
75% profielsterkte

Over Riëtte

  • Deze vraag is gecheckt door de helpdesk
  • Riëtte is ingeschreven op Kampenvoorelkaar sinds 09-04-2024
  • Positieve match gemaakt

Anderen bekeken ook

Gastdocent voor t basisonderwijs (vrijwillig)

Gastdocent voor t basisonderwijs (vrijwillig)
Binnenstad Kampen, IJsselmuiden
Maandelijks · 0 tot 24 uur
Rode Kruis Overijssel
Kom in actie voor het Rode Kruis Vind jij het leuk om gastlessen te verzorgen in het basisonderwijs, heb je door de week wat tijd beschikbaar en draag je graag iets bij aan een maatschappelijke organisatie? Dan zoeken we jou! In ons team is plaats voor gastdocenten die samen met andere vrijwilligers onderwijsactiviteiten verzorgen. De door het Rode Kruis ontwikkelde activiteiten voor basisscholen behandelen onderwerpen als droogte, overstromingen, extreme hitte en EHBO. Ons educatieteam houdt zich bezig met het geven van gastlessen en het verzorgen van activiteiten, met als doel: het vergroten van respect, zelfredzaamheid en hulpbereidheid onder zoveel mogelijk kinderen en jongeren. Wat ga je doen? Je gaat één of meer van de volgende soorten lessen verzorgen: “Woeste Wereld” (over natuurrampen), “Help! EHBO-skills voor jou” en de “Pleisterrace”. Kijk voor een indruk van onze gastlessen op onze website: lesmateriaal voor het basisonderwijs • Je verzorgt minimaal 8 gastlessen per jaar in jouw regio. • Je geeft de lessen op scholen voor basisonderwijs, samen met een collega-vrijwilliger. Wie ben jij? • Je wordt blij van lesgeven en je hebt affiniteit met kinderen van 4-12 jaar. • Je bent tijdens schooltijden voldoende beschikbaar. • Je bent digitaal vaardig; in de lessen wordt gebruik gemaakt van online lesmateriaal. • Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis. • Je beschikt over eigen vervoer en bent bereid maximaal 45 minuten naar een school te rijden. • Je hebt de intentie om je minimaal een jaar bij het Rode Kruis aan te sluiten. Wat kun je van ons verwachten? Om je vertrouwd te maken met het lesmateriaal en met ons gedachtengoed volg je eerst enkele online modules, een training over de gastles(sen) en - afhankelijk van jouw opleiding en ervaring - eventueel een cursus didactiek. Het Rode Kruis biedt een reiskostenvergoeding en zal voor deze functie een VOG aanvragen. Ieder kwartaal vinden er regiobijeenkomsten plaats met de andere vrijwilligers uit het team. Solliciteren of eerst meer informatie? Klik op de button "Ik wil helpen". Het Rode Kruis Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Zorg voor een onvergetelijke zomerweek!

Zorg voor een onvergetelijke zomerweek!
Grafhorst, IJsselmuiden
Eenmalig · 20 tot 40 uur
Stichting Weekje Weg
Stel je voor: een gezin of kind wat al jaren niet op vakantie is geweest, waarbij elke zomer hetzelfde uitzicht vanuit hun flat op 5 hoog de norm is. Wat zou een vakantie voor hen betekenen…? Een moment zonder zorgen, een kans om samen mooie herinneringen te maken en om even te ontsnappen aan de dagelijkse druk. Dit is precies waar jij aan bij kunt dragen door het organiseren en begeleiden van leuke activiteiten voor kinderen (4-12 jaar) tijdens een vakantieweek 🥳. Zet je komende zomer één van de volgende weken in voor een onvergetelijke ervaring! 18-07-2025 t/m 25-07-2025 01-08-2025 t/m 08-08-2025 08-08-2025 t/m 15-08-2025 22-08-2025 t/m 29-08-2025 Sluit je aan bij ons en maak een verschil voor gezinnen die anders nooit de kans krijgen op een vakantie. Geef deze kinderen een verhaal om te delen met hun vriendjes en klasgenootjes! Waarom is dit zo bijzonder? ✨ Dankbaar werk: Je inzet betekent de wereld voor onze gasten. 🌟 Waardevolle training: Met e-learning, een trainingsweekend en begeleiding door ervaren collega’s ben je goed voorbereid. 💖 Persoonlijke groei: Je leert en groeit enorm tijdens deze week—het is een ervaring die je bijblijft! 🤝 Samen zorgen we voor een onbezorgde vakantie: We staan als team voor elkaar klaar. 💪 Pittig, maar energiek: Het kan soms uitdagend zijn, maar de voldoening is enorm! 😊 Onbetaalbare momenten: Je ziet lachende gezichten, versterkte band tussen ouders en kinderen, en misschien zelfs vriendschappen voor het leven. Jij kunt echt het verschil maken in het leven van deze gezinnen! Wat ga je doen? • Samen met je team zorg je ervoor dat de vakantieweek (van vrijdag tot vrijdag in juli of augustus) soepel verloopt. • Samen vullen we de vakantieweek met leuke creatieve, sportieve en actieve opdrachten, spelletjes en activiteiten. We doen het samen! 🪁⚽🎉 • Je praat, lacht en speelt met zowel kinderen als ouders, en zorgt voor een perfecte balans tussen actie en rust. Ben jij de enthousiaste animator die we zoeken? Je hebt een goede beheersing van het Nederlands, bent sociaal en communicatief vaardig, en hebt inlevingsvermogen voor onze doelgroep. Flexibiliteit, organisatievermogen en teamwork zijn jouw sterke punten! Meld je snel aan en beleef een unieke ervaring in Vierhouten of Ommen! Samen maken we deze zomer onvergetelijk!

Buurthuiskamer vrijwilliger bij 't Ukien

Buurthuiskamer vrijwilliger bij 't Ukien
Groene Hart
Wekelijks · 2 tot 4 uur
WijZ Welzijn
Het Buurthuis van 't Ukien is aan het uitbreiden met nieuwe activiteiten. Vind jij het leuk om mee te denken met het opzetten van activiteiten en om eventueel activiteiten te begeleiden? Bij 't Ukien zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met diverse werkzaamheden bij de uitbreiding van Het Buurthuis van 't Ukien. Waar zou je aan kunnen denken? • Meedenken en helpen bij het opzetten en organiseren van nieuwe activiteiten. • Activiteiten begeleiden. • Overige bijdragen zijn altijd welkom, dus heb je een leuk idee? Laat dit dan weten! Herken jij je hierin? • Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling. • Je vindt het leuk om samen te werken en nieuwe ideeën in te brengen. • Je bent flexibel beschikbaar (alles in overleg). Wat bieden wij jou? • Een gezellige en informele sfeer. • Nieuwe mensen ontmoeten. • Vaardigheden ontwikkelen. • Ondersteuning vanuit de buurthuis coördinator. Klinkt dit interessant voor je? Neem dan contact op met Elune via het onderstaande contactformulier. We kunnen een gesprekje plannen om elkaar beter te leren kennen en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Vind je bingo ook zo leuk?

Vind je bingo ook zo leuk?
IJsselmuiden
Wekelijks · 2 tot 3 uur
IJsselheem
Je helpt mee bij de wekelijkse Bingo, een activiteit die niet in ons huis mag ontbreken! Je helpt bij het klaarzetten, bewoners van de woning halen, je schenkt een kopje koffie of thee in en jullie zijn er helemaal klaar voor. Het spel kan beginnen! Je zit aan tafel met een groep bewoners en samen speel je het spel. Werktijden We kunnen jouw hulp gebruiken op vrijdagavond van 18.30 tot 20.15 uur Wat breng je mee? Je bent een spelletjesmens en staat het liefst elke week voor de bewoners klaar.
Jongeren

Voorlezer VoorleesExpress vrijwilliger

Voorlezer VoorleesExpress vrijwilliger
Binnenstad Kampen
Wekelijks · 0 tot 2 uur
Bibliotheek Kampen
Vacature: Voorlezer VoorleesExpress vrijwilliger 📍 Regio Kampen 📅 Duur: 20 weken, 1 uur per week 🎯 Impact: Help kinderen met taalontwikkeling en leesplezier! Bibliotheek Kampen staat midden in de samenleving en is er voor iedereen. Niet alle kinderen kunnen thuis voldoende worden voorgelezen. Als kinderen te weinig met boeken en lezen in aanraking komen, beginnen zij vaak met een taalachterstand aan de basisschool. De VoorleesExpress helpt dit te voorkomen door kinderen wekelijks voor te lezen en hen zo te stimuleren in hun leesplezier en taalvaardigheid. Het doel is om kinderen te helpen zich beter te ontwikkelen in hun schoolse en sociale omgeving. Als voorlezer bied je een warme en veilige sfeer waarin kinderen met plezier naar verhalen luisteren en ouders gestimuleerd worden om zelf voor te lezen. Wil jij bijdragen aan de taalontwikkeling van kinderen en samen met gezinnen werken aan een taalrijke toekomst? Dan is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou! Wat ga je doen? Voorlezen: Je leest gedurende 20 weken één keer per week voor bij een gezin. Gezinsbezoeken: Je bezoekt het gezin 19 keer thuis en één keer in de bibliotheek. Ouderbegeleiding: Je helpt ouders om zelf het voorlezen op te pakken en een voorleesritueel te ontwikkelen. Taalstimulering: Je draagt bij aan de leesvaardigheid en taalontwikkeling van kinderen. Samenwerking: Je hebt contact met ouders en andere betrokkenen, zoals leerkrachten. Wat vragen wij van jou? ✅ Je bent minimaal 18 jaar oud en 20 weken beschikbaar. ✅ Je bent geduldig, sociaal en flexibel. ✅ Je weet kinderen enthousiast te maken met verhalen. ✅ Je bent betrouwbaar en houdt je aan afspraken. Wat bieden wij jou? ⭐ Afwisselend vrijwilligerswerk met impact. 📚 Scholing en begeleiding door een coördinator. 💻 E-learningprogramma over interactief voorlezen en ouderbetrokkenheid. 🎁 Aantrekkelijke attentieregeling, waaronder een gratis bibliotheekabonnement. 🚗 Benzinevergoeding voor gezinnen in de regio Kampen. 🔒 Wij vragen een gratis VOG voor je aan. Interesse? Wil jij het verschil maken voor een kind? 📧 Neem contact op via: [e-mailadres verborgen] 🌍 Meer informatie: [website verborgen] 📧 Esther Eenkhoorn, Coördinator Vrijwilligers en Stagiairs – [e-mailadres verborgen] | 📞 [telefoonnummer verborgen]

Steunouders gezocht!

Steunouders gezocht!
Binnenstad Kampen
Wekelijks · 2 tot 5 uur
gemeente Kampen
Steunouders zijn volwassen vrijwilligers die 1 of 2 dagdelen per week een gastvrij thuis bieden aan een kind (0 tot 18 jaar). Zo geven ze gezinnen hernieuwde ademruimte. Want voor alle ouders is het fijn om er niet alleen voor te staan in het grootbrengen van je kind(eren), maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als die nodig is. Jouw hulp als steunouder helpt te voorkomen dat problemen in gezinnen ontstaan of verergeren. Als je steunouder wordt, krijg je van ons een training, en begeleiden we jou en het gezin waaraan je gekoppeld bent.

Gevraagd: technisch coördinator v/m

Gevraagd: technisch coördinator v/m
Grafhorst
Wekelijks · 1 tot 4 uur
Energiebank Kampen
De stichting Energiebank Kampen wil energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor huishoudens die te weinig geld hebben om hun energierekening te betalen. Dat doen we onder de paraplu van de Energiebank: een landelijk initiatief dat inmiddels al in elf steden van start is gegaan. Werkzaamheden De technisch coördinator is de spil en het geweten van de energiecoaches. Niet dat je alles weet. Maar je kent de wegen om de vragen die er zijn op te lossen. Jij helpt de energiecoaches bij moeilijker coachtrajecten. Vooral bij bijzondere vragen, bijvoorbeeld over blokverwarming en energiemonitoring en -beheer. Je volgt de ontwikkelingen op de besparingsmarkt en bij de andere Energiebanken. Je adviseert het bestuur bij nieuwe initiatieven. Zoals recent ingevoerd: de subsidieregeling voor vervanging van energie slurpend witgoed. Maar het kan ook zijn dat de woningbouwvereniging samen met de Energiebank een project wil uitvoeren. In zulke projecten speel je als coördinator de initiërende en begeleidende rol. Het opleiden van nieuwe coaches behoort ook tot je aandachtsgebied. Je hoeft het niet zelf te doen maar je weet waar je met je vragen over opleiden terecht kunt en kunt met behulp van derden uit het landelijk verband zorgdragen voor de opleiding van coaches. Naast de eerste opleiding speelt ook het op peil houden van de kennis van coaches een belangrijke rol. De wereld staat immers niet stil en steeds komen er nieuwe mogelijkheden. Regelmatig worden de coaches over de nieuwste ontwikkelingen geïnformeerd. Dit hoort ook tot het takenpakket van de coördinator. Je kunt als je wilt bestuurslid worden van de Energiebank. Zeker als je wat meer ervaring hebt, kan dat een voordeel zijn. Het huidige bestuur staat hiervoor open. Maar het is niet noodzakelijk om dit direct vanaf het begin te doen. Je dient eerst goed ingewerkt te zijn in je rol als coördinator. Het komende winterseizoen kun je nog samen optrekken met Wim Westendorp, de huidige coördinator. Zo kan de overdracht geleidelijk plaatsvinden. De Energiebank is een nog jonge en ambitieuze stichting die nog in ontwikkeling is. Dat maakt het extra leuk en uitdagend, omdat je veel vrijheid hebt om met je eigen creatieve ideeën de Energiebank verder te helpen ontwikkelen. Met je inzet lever je een bijdrage aan armoedebestrijding én duurzaamheid. Meer achtergrondinformatie is beschikbaar bij Wim Westendorp, bereikbaar via [e-mailadres verborgen] of telefonisch via [telefoonnummer verborgen]. Werktijden Vrij in te delen. In de periode van mei tot september valt het werk grotendeels stil omdat het voor de huishoudens in deze periode moeilijker is gemotiveerd te blijven tot energiebesparing. Het gasverbruik is dan immers al laag.

Taalvrijwilligers gezocht!

Taalvrijwilligers gezocht!
Binnenstad Kampen
Wekelijks · 3 tot 32 uur
W en L Opleidingen
Lijkt het jou leuk om anderen iets te leren op het gebied van de Nederlandse taal? Vind je het leuk om iemand te begeleiden en te coachen bij het oefenen van taalvaardigheden? Dan nodigen wij je van harte uit om vrijwilliger te worden! Of je nu slechts één dagdeel beschikbaar hebt om te helpen of bereid bent om gedurende meerdere dagen te ondersteunen, elke vorm van hulp wordt zeer gewaardeerd. Ook voor de avonden zoeken we nog vrijwilligers. Op maandag en donderdagavond van 18:30 tot 21:00 uur. Overdag vinden onze lessen plaats op maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 12:00 uur en van 13:00 t/m 16:00 uur. Taken: begeleiden van (spreek)oefeningen; helpen bij faciliterende taken; geven van een korte overdracht van oefeningen waarbij het doel van de oefening centraal staat; actieve betrokkenheid tijdens werkoverleg; het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden; zorgen dat de ruimtes netjes worden achtergelaten; werken met verschillende methodes, indien geïnstrueerd. Wij bieden: een fijne sfeer en een dynamisch team; een vertrouwde band met cursisten en veel humor; een vrijwilligersvergoeding.

Nieuw in IJsselmuiden!

Nieuw in IJsselmuiden!
IJsselmuiden
Eenmalig · 1 tot 3 uur
WijZ Kampen
Voor een 26-jarige syrisch jongeman die onlangs in IJsselmuiden is komen wonen ben ik op zoek naar iemand die hem wil helpen met nederlands oefenen en het wegwijs maken in IJsselmuiden en omgeving. Het gaat om een vriendelijke jongeman die heel graag loodgieter zou willen worden. Goed nederlands leren spreken is daarbij natuurlijk heel belangrijk. Wie lijkt dit leuk? En mocht je ervaring hebben in het loodgietersvak dan zou dit helemaal fantastisch zijn. Ik lees graag van je!

Noodhulpteamlid Rode Kruis (vrijwillig)

Noodhulpteamlid Rode Kruis (vrijwillig)
Binnenstad Kampen
Maandelijks · 0 tot 24 uur
Rode Kruis Overijssel
Als de nood hoog is, weet jij de rust te bewaren Ben je op zoek naar een vrijwilligersfunctie met veel verantwoordelijkheid? Ben je bereid alles uit je handen te laten vallen en direct in actie te komen als jouw hulp gevraagd wordt? Ben je stressbestendig, een echte teamspeler en kun je goed improviseren? Word dan lid van het Noodhulpteam! Als lid van het Noodhulpteam sta jij in acute noodsituaties klaar om samen met het ambulancepersoneel en andere medische professionals hulp te bieden aan getroffenen. Samen met je Noodhulpteamcollega’s zorg jij voor het inrichten van de verzorglocatie, registreer je lichtgewonde slachtoffers en voer je eerstehulp-handelingen uit. Ook bied je slachtoffers steun en een luisterend oor. Dankzij jouw inzet heeft het ambulancepersoneel de handen vrij voor de zwaargewonde patiënten. Zo krijgen alle betrokkenen snel de juiste hulp. Om lid te worden van het Noodhulpteam is minimaal een jaar ervaring als eerstehulpverlener bij het Rode Kruis vereist. Naast je Noodhulpteamlidmaatschap ben je eerstehulpverlener bij een Rode Kruis-locatie. Ontbreekt deze ervaring dan begin je aan de basis, als Basis-eerstehulpverlener. Wat bieden wij jou? • De kans om je verder te ontwikkelen en je te specialiseren. • De kans om echt impact te maken. • De kans om ervaring en contacten op te doen in een Noodhulporganisatie. • De kans om onderdeel te zijn van een inspirerend team. • Opleidingen en trainingen om je goed voor te bereiden op noodsituaties, zoals: Opleiding Noodhulpteam 5 dagdelen. • Een vergoeding van gemaakte reiskosten. Wat neem jij mee? • Je bent fysiek fit. Soms moet je lang staan, mensen helpen optillen of iemand reanimeren. • Je bent stressbestendig, niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en je beschikt over incasseringsvermogen. • Je bent bereid om jaarlijks, naast trainingen, mee te doen aan noodhulpoefeningen. • Je bent bereid om 32 uur per jaar dienst te draaien in eerstehulpverlening bij grote evenementen, om inzetgereed te blijven. • Je bent een echte teamspeler, flexibel en sterk in communiceren. • Je beschikt over eigen vervoer. • Je bent 24/7 oproepbaar en draagt altijd een pager. Ook met kerst of onder werktijd. Je hebt ook een werkgever die jouw werk als Noodhulpteamlid serieus neemt. Iets voor jou? Wil jij je inzetten voor het Noodhulpteam van het Rode Kruis regio Oost-Nederland? Reageer dan direct en maak impact bij het Rode Kruis. Bij inschrijving teken je een vrijwilligersovereenkomst en wordt een VOG van je opgevraagd. Eerst meer weten? Heb je vragen? Neem dan contact op met Martijn van de Ven, nul-zes 5383 4000.