csrf
Kampenvoorelkaar logo
Kampenvoorelkaar

Triathlon IJsselmuiden

Wezenberg triathlon Ijsselmuiden. Voor de Triathlon dit jaar zijn wij weer opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen. Voor dit jaar zijn we nog opzoek naar vrijwilligers die: Het ontvangst willen verzorgen van de sporters. Koek en zopie rondbrengen voor vrijwilligers Wegwijzers/verkeersregelaars. Locatie is: In en rondom sportcentrum Sonnenberch + Kulturhus in IJsselmuiden. Groeten, De organisatie!

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

IJsselmuiden: Oosterholt

Gastvrijheid & horeca

Beschrijving

Wezenberg triathlon Ijsselmuiden.

Voor de Triathlon dit jaar zijn wij weer opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen.
Voor dit jaar zijn we nog opzoek naar vrijwilligers die:
Het ontvangst willen verzorgen van de sporters.
Koek en zopie rondbrengen voor vrijwilligers
Wegwijzers/verkeersregelaars.
Locatie is: In en rondom sportcentrum Sonnenberch + Kulturhus in IJsselmuiden.

Groeten,
De organisatie!

Praktische informatie

Locatie

IJsselmuiden: Oosterholt

Impact

Impactgebied

Sport & beweging

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Kampen

Steunouders gezocht!

gemeente Kampen

Steunouders zijn volwassen vrijwilligers die 1 of 2 dagdelen per week een gastvrij thuis bieden aan een kind (0 tot 18 jaar). Zo geven ze gezinnen hernieuwde ademruimte. Want voor alle ouders is het fijn om er niet alleen voor te staan in het grootbrengen van je kind(eren), maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als die nodig is. Jouw hulp als steunouder helpt te voorkomen dat problemen in gezinnen ontstaan of verergeren. Als je steunouder wordt, krijg je van ons een training, en begeleiden we jou en het gezin waaraan je gekoppeld bent.

Project
Kampen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen is een sociale onderneming zonder winstoogmerk die in de regio van de gemeente Kampen meerwaarde wil creëren voor mens, maatschappij en milieu. Dit doen wij door hergebruik van grondstoffen, goederen en producten te stimuleren en alle mensen die aan dit proces willen meewerken, kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen. Werken doe je samen met een team van gezellige collega’s met diverse achtergronden. Onder andere bieden wij medewerkers die het nodig hebben begeleiding en passend werk, waardoor zij op een laagdrempelige manier kunnen leren en werken. Ook mensen die willen re-integreren in het arbeidsproces willen wij graag een kans geven. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die een dagdeel, dag of een aantal dagen bij ons willen komen werken. Werkzaamheden kunnen verschillen van kassa werkzaamheden tot bezorgen van goederen. Als u een bepaald expertise hebt en dat graag wilt benutten, dan horen wij dat uiteraard graag. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht geloof- of levensovertuiging. Voor meer informatie kunt u mailen t.a.v. Liesbeth en/of Peter

Structureel
Jongeren
Kampen

Mede-organisator voor Kerk in Oud Kampen

Carin

Tijdens Kerst in Oud Kampen werken we met een grote groep vrijwilligers uit een aantal kerken samen om op de route mensen een plek van rust te bieden. We willen mensen vriendelijk welkom heten. De reden waarom we dat doen? We willen iets van Jezus’ licht uitstralen. Daar geven we graag meer uitleg over als mensen ernaar vragen. Als organisatie willen we licht verspreiden in deze donkere wereld, en dat doen we door voor anderen te zorgen in woord en daad. Dat wordt tijdens Kerst in Oud Kampen heel concreet. Kom jij onze commissie versterken met jouw organisatietalent? We vergaderen een paar keer in de aanloop naar december, en op de dagen zelf zijn we aanwezig (en worden we ondersteund door een grote groep vrijwilligers). Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Structureel
Kampen

Project Moestuin! Doe je mee?

Cora

Heb jij groene vingers en wil jij mijn vader helpen bij het op orde brengen en houden van zijn moestuin? Alleen, of misschien wel met iemand samen…? Dan zoeken wij jou! Onze gepassioneerde vader, ouder in jaren maar jong in energie en drive, werkt met veel plezier in zijn geliefde moestuin. Hij kweekt er aardbeien, sla tot boontjes. Maar de tuin wordt hem wat te groot. Daarom zijn wij op zoek naar een loyaal maatje die met hem de tuin in vorm wil houden. Ben jij die behulpzame Kampenaar met groene vingers? Die het leuk vind om af en toe een paar uurtjes te komen helpen? Samen met mijn vader lekker buiten, in de natuur? Met af en toe die lekkere tomaatjes of verse krop sla op tafel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Flexibele uren! Help mijn vader zijn, en wie weet ook wel jouw, passie voor te zetten! Interesse? Neem dan snel contact op om kennis te maken. Laat de moestuinavonturen maar beginnen!

Structureel
Zwolle, Raalte, Ommen, Steenwijkerland, Deventer, Zwartewaterland, Kampen, Hardenberg, Staphorst, Olst-Wijhe, Dalfsen

Vrijwilliger Social Media IJsselland

Rode Kruis Overijssel

Ben jij vaak op social media te vinden? Heb je ervaring met content-creatie (beeld en copy) voor Facebook, Instagram en Linkedin? Dan zoeken we jou om het Rode Kruis in Overijssel goed op de kaart te zetten en te houden. Je bent verantwoordelijk voor de content(planning) van onze social media accounts. Soms maak je zelf content, soms plaats je iets door, vanuit de locaties in de districten of vanuit het landelijke of internationale Rode Kruis. Je publiceert, monitort, beantwoordt vragen en analyseert. Zo draag je bij aan consistente zichtbaarheid van het Rode Kruis in Overijssel. Wij bieden: • Een flexibele en zelfstandige vrijwilligersfunctie; • Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers; • verzekering tijdens de uitvoering van je werkzaamheden voor het Rode Kruis We vragen van jou: • MBO+ werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van social media; • Handigheid in het vinden of maken van beeldmateriaal (zowel foto’s als filmpjes) per type medium, plus een vlotte pen; • Initiatiefrijk en in staat om op basis van analyse de socialmedia-kanalen steeds verder te ontwikkelen; • Flexibiliteit in je tijd (4-8 uur per week); • Bereidheid om je voor langere tijd als vrijwilliger in te zetten voor het Rode Kruis; • Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis (menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid); • Je woont bij voorkeur in Overijssel. Solliciteren of eerst meer informatie? Neem contact op met Mariska Brouwers, Coördinator Communicatie, mobiel 4360 3360 / mail mbrouwers-at-redcross nl of klik op de button "Ik wil helpen". Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruit zetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Ook internationaal bieden wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn of slachtoffer van een natuurramp of crisis, integrale humanitaire hulp. Help jij ons mee?

Structureel
Kampen

Taalvrijwilligers gezocht

W en L Opleidingen

Heb jij tijd over en vind je het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de maatschappij? Als taalvrijwilliger kan je hier een erg belangrijke bijdrage aan leveren. Onze missie W en L Opleidingen streeft er naar dat iedere inburgeraar naar vermogen participeert in de samenleving en dat wij voor degene die dat (nog) niet kan, ondersteuning bieden. Ons voornemen is om (alle) inburgeraars zelfvoorzienend te laten worden, waardoor zij een weg kunnen vinden binnen de Nederlandse samenleving. Bijvoorbeeld door te werken of een opleiding te volgen. We willen van waarde zijn voor onze cursisten en hun omgeving, zodat iedereen mee kan doen binnen onze maatschappij. Wat ga jij doen? Als taalvrijwilliger zet je je in om anderen te helpen met het verbeteren van de Nederlandse taal. Je begeleidt bijvoorbeeld een deelnemer een-op-een of geeft samen met een docent les aan een groepje. GEÏNTERESSEERD OM VRIJWILLIGER TE WORDEN? Bel of mail ons!

Structureel